انگور فرنگی هندی

انگور فرنگی هندی

بررسی اجمالی خواص انگور فرنگی هندی


بررسی اجمالی:

انگورفرنگی هندی یک درخت است که در هند، خاورمیانه و برخی کشورهای آسیای جنوبی می روید. این گیاه هزاران سال در طب آیورودا استفاده شده است. امروزه مردم هنوز از میوه درخت آن برای تولید دارو استفاده می کنند.

مصرف خوراکی این گیاه برای کلسترول بالا، تصلب شرائن، دیابت، درد و تورم پانکراس (پانکراتیت)، سرطان، ناراحتی معده، مشکلات چشمی، درد مفاصل، اسهال، اسهال خونی، التهاب استخوان، چاقی، ترمیم اعضا و ناراحتی های پوستی که سبب ویتیلیگو می شود، کاربرد دارد.

انگورفرنگی هندی برای از بین بردن باکتری ها و کاهش درد و تورم ایجاد شده به واسطه التهاب نیز استفاده می شود.

چگونه اثر می کند؟

به نظر می رسد این گیاه به واسطه کاهش سطح کلسترول تام (شامل اسید های چرب با نام تری گلیسیرید) و بدون اثر بر سطح کلسترول خوب (با نام لیپوپروتئین با دانسیته بالا (HDL)) عمل می کند.

 

موارد استفاده انگور فرنگی هندی


موارد استفاده:

شواهد ناکافی برای: کلسترول بالا. برخی تحقیقات اخیر نشان می دهد که مصرف انگور فرنگی هندی به مدت 4 هفته، سطح کلسترول لیپوپروتئین با دانسیته کم (LDL یا کلسترول بد) را در افراد با کلسترول بالا کاهش می دهد.

برخی تحقیقات دیگر نشان می دهد که مصرف عصاره این گیاه به مدت 12 هفته سبب کاهش LDL در افراد چاق می شود. استئوآرتریت. مطالعات نشان می دهد مصرف دو عدد کپسول با فرمول آیورودا شامل انگورفرنگی هندی و اجزاء متنوع دیگر، به صورت 3 بار در روز به مدت 24 هفته مانند مصرف گلوکزآمین سولفات یا داروی سلکوکسیب برای کاهش درد در افراد با مشکل التهاب استخوان زانو مفید است.

بیماری های پوستی که سبب از بین رفتن رنگدانه های پوست می شوند (ویتیلیگو). تحقیقات اخیر پیشنهاد می کند که مصرف یک قرص شامل انگور فرنگی هندی و اجزاء دیگر، به صورت 3 بار در روز به مدت 6 ماه در امتداد درمان استاندارد، می تواند سبب افزایش تجمع رنگدانه در پوست و کاهش علائم التهاب شود و نسبت به درمان استاندارد به تنهایی بهتر است.

اسهال خونی (دیسنتری). سرطان. دیابت. اسهال. مشکلات چشمی. تصلب شرائن (آترواسکلروزیس). سوء هاضمه. درد مفاصل. چاقی. تورم پانکراس. سایر شرایط.

به منظور ارزیابی اثربخشی این گیاه برای این موارد مصرف به مستندات بیشتری نیاز است. 

عوارض جانبی انگور فرنگی هندی


عوارض جانبی:

به نظر می رسد مصرف این گیاه در مقادیر غذا برای بیشتر افراد احتمالا بی خطر است.

فرمولاسیون آیورودا شامل انگور فرنگی هندی به اختلالات کبدی نسبت داده شده است. اما مشخص نیست مصرف این گیاه به تنهایی بتواند این اثرات را داشته باشد.

توصیه ها و هشدارهای مخصوص:

بارداری و شیردهی:  اطلاعات کافی در خصوص ایمنی مصرف این گیاه در دوران بارداری و شیردهی موجود نیست. بهتر است احتیاط شود و از مصرف آن اجتناب شود.

مشکلات مربوط به خونریزی: انگور فرنگی هندی می تواند ریسک خونریزی یا کبودی را در برخی افراد افزایش دهد. اگر مشکلی در این رابطه دارید این گیاه را با احتیاط مصرف نمایید.

دیابت: انگور فرنگی هندی می تواند سطح قند خون را کاهش دهد.ممکن است نیاز باشد داروهای مرتبط با دیابت شما توسط متخصص تنظیم شوند.

بیماری های کبدی: به صورت تئوری، مصرف این گیاه همراه با زنجبیل، تینوسپورا کوردیفولیا و کندر هندی می تواند سبب بدتر شدن عملکرد کبد در افراد با مشکلات کبدی شود. اما اینکه مصرف انگورفرنگی هندی به تنهایی بتواند سبب این اثر شود مشخص نیست.

جراحی: این گیاه می تواند سبب افزایش ریسک خونریزی در حین جراحی و پس از آن شود. حداقل دو هفته قبل از جراحی از مصرف این گیاه پرهیز کنید.

 

تداخلات انگور فرنگی هندی


تداخلات:

در حال حاضر در مورد تداخلات این گیاه اطلاعاتی در دست نیست.

مقدار مصرفی مجاز انگور فرنگی هندی


جهت مشاهده این قسمت به قسمت کاربری وارد شوید
به اشتراک بگذارید
دکتر مائده براتي
دکتر مائده براتي