صمغ زرد

صمغ زرد

بررسی اجمالی خواص صمغ زرد


صمغ زرد یک ماده ی آدامس مانند(رزین) است که از ریشه و تنه ی دیک درخت گرفته میشود. از آن برای ساخت دارو استفاده میشود. 

مردم از آن برای سوء هاضمه، گاز معده، کم اشتهایی، سرفه و گرفتگی عضلات استفاده میکنند.

گاهی جهت درمان زخم بصورت مستقیم روی پوست استفاده میشود.

در غذا و نوشیدنی ها از روغن صمغ زرد به عنوان طعم دهنده استفاده میشود.

در صنعت، از روغن و رزین آن به عنوان معطر کننده در لوازم آرایشی استفاده میشود.

چگونه عمل میکند؟

صمغ زرد ممکن است به حمله به باکتری های مشخصی کمک کند.

موارد استفاده صمغ زرد


مدارک ناکافی:

سوء هاضمه، گاز معده؛ گرفتگی عضلات، زخم (در صورت استفاده پوستی)

سایر شرایط

مدارک بیشتری لازم است تا صمغ زرد را برای موارد ذکر شده موثر شمرد.

عوارض جانبی صمغ زرد


بنظر میرسد که صمغ زرد در صورت مصرف پوستی بی خطر است. همچنین در مقادیر غذایی نیز بی خطر است. اما اطلاعات کافی در مورد بی خطر بودن آن در مقادیر دارویی، که معمولا مقادیر بالاتری هستند، در دسترس نیست.

توصیه های خاص و هشدارهای مصرف:

بارداری و شیردهی: در مقادیر عذایی بنظر میرسد که برای خانمهای باردار و شیرده بی خطر باشد. اما باید از استفاده در مقادری بالاتر دارویی خودداری کرد تا زمانیکه کافی در دسترس قرار گیرد.

تداخلات صمغ زرد


ما اخیرا اطلاعاتی در زمینه ی تداخلات صمغ زرد در دسترس نداریم.

مقدار مصرفی مجاز صمغ زرد


جهت مشاهده این قسمت به قسمت کاربری وارد شوید
به اشتراک بگذارید
دکتر فاطمه عمادی
دکتر فاطمه عمادی


از تیم پزشکی سیبویه مشاوره رایگان بگیرید!
صبح ها از ساعت ۱۰ الی ۱۴
عصر ها از ساعت ۱۸ الی ۲۲