
چگونه با بچه های خود در مورد کرونا ویروس صحبت کنیم؟
روانپزشکی
اگرچه سازمان مراقبت و پیشگیری از بیماری ها گزارش کرده که خطر ابتلا به کروناویروس در کودکان در حال حاضر بسیار کم است ، اخبار گسترده درباره این ویروس ممکن است برخی از کودکان را با سوال و ترس به همراه کند. کارشناسان می گویند والدین باید به ترس های فرزندان خود گوش کنند و به آن بی توجه نباشند. قبل از صحبت با فرزندانتان بهتر است اطلاعات خودتون رو بالا ببرید در این مقاله سعی داریم در مورد این موضوعات صحبت کنیم و اجازه ندیم دنیای رنگی کودکانمون سیاه و سفید بشه.
از جمله سوال هایی که ممکنه این روز ها برای والدین پیش بیاد این هست که والدین چگونه می توانند به فرزندان خود کمک کنند تا ترس های خود را مدیریت کنند؟ برای کودکانی که از این وضعیت ابراز نگرانی می کنند ، والدین باید در این مدت بیشتر همراه کودکان باشند تا از این طریق به ترسشون غلبه بشه . اما اگر کودک هنوز چیزی نگفته است ، آیا خانواده ها می تونن موضوع را مطرح کنند؟
هالی نیدیچ ، یک متخصص روانپزشکی ، می گوید که والدین باید آگاه باشند که بچه هایشان حتی اگر درمورد آنها صحبت نمی کنند ممکن است دچار نگرانی شوند.
او اشاره کرده است که: "خیلی محتمل است كه بچه ها در مدرسه در مورد این موضوع بحث كنند.و اگر پیش شما از این موضوع صحبتی نمی کنند دلیل نمی شود که در ذهنشان به آن فکر نکنند،در حالت ایده آل شما با آنها ارتباط آزاد دارید ، بنابراین آنها می توانند از شما درباره ی این موضوع سؤال کنند و اگر احساس می کنید لازم و مفید است ، می توانید این موضوعات را با آنها مطرح کنید. "
جوانترین افراد جامعه قبل از این که حتی بدانند این بیماری چیست ، نگرانی هایی در مورد کروناویروس جدید دارند بنابراین ما برای صحبت با افراد حتی فرزندان خودمان ، ابتدا باید خودمان را آموزش دهیم تا بهتر بتوانیم به سؤالات پاسخ دهیم.
اطمینان حاصل کنید که خطرات بیماری را درک کرده اید
قبل از صحبت با بچه ها در مورد آنچه ممکن است در اخبار مشاهده شود یا از همسالان خود بشنوید ، والدین باید اطمینان حاصل کنند که در ابتدا از ویروس درک خوبی دارند.
شما می خواهید قادر باشید به سؤالات بچه های خود صادقانه پاسخ دهید ، به همین دلیل سیبویه می تواند یک منبع عالی باشد برای بالابردن آگاهی خودتون میتونین مقاله های دیگری که درباره ی این بیماری در سایت آپلود کرده ایم را مطالعه کنید.
والدین باید به بچه های خود اطلاع دهند که آنچه در مورد ویروس در این مرحله شناخته شده است این است که این ویروس تنفسی مانند سایر ویروس های تنفسی رایج است. این بیماری می تواند بدون علامت باشد یا علائمی از خفیف تا شدید دارد.
والدین می توانند از نمونه مقایسه آن با سایر ویروس ها مانند آنفولانزا استفاده کنند و در مورد اینکه بهداشت دست مهمترین چیز برای جلوگیری از ویروس است ، صحبت کنند.
شما باید به فرزندان خود آموزش دهید که بعد از استفاده از حمام ، قبل از غذا و بعد از رفتن به اماکن عمومی به مدت 20 ثانیه دست خود را بشویند. همچنین باید از لمس کردن دهان ، چشم و بینی خودداری کرد.در حال حاضر كه هنوز تحقیقات در مورد میزان انتقال ویروس و تاثیری بر شدت آن در حال انجام است.
گرچه در این مرحله شناختن سطح خطر بسیار دشوار است ، اما میزان تلفات در حدود 2 درصد است. در مقابل ، میزان تلفات بیماری تنفسی سارس که با همین نوع از ویروس ایجاد میشود 10 درصد و میزان تلفات مرس حدود 33 درصد است.
چگونه با فرزندانمان صحبت کنیم؟
والدین باید به ترسهای فرزندان خود گوش دهند و آنها را بی توجه ندانند. این عمل با تمرین گوش دادن فعال انجام می شود.به عبارت دیگر ، توجه کامل خود را به فرزندان خود معطوف کنید و احساسات آنها را با صدای بلند تصدیق کنید. به آنها كمك كنید كه واقعیت ها را بجای شایعات در مورد ویروس در صورت مناسب بودن درك كنند.
البته این امر مستلزم مدیریت ترس های خودمان در مورد بیماری است. به همین دلیل مهم است که خود را در مورد آنچه اتفاق می افتد آموزش دهیم و بدانیم چگونه می توانیم از خودمان محافظت کنیم.
والدین همچنین باید به خود مسلط باشند و این نکته را در نظر بگیرند كه چگونه ترس آنها می تواند بر فرزندان آنها تأثیر بگذارد.وقتی والدین مضطرب هستند ، فرزند آنها می تواند آن اضطراب را احساس کند و بدون در نظر گرفتن اینکه چقدر خوب فکر می کنند اضطراب خود را پوشانده و آن را تحمل کند.
در ادامه به چند سوال رایج که این روزها والدین از ما درباره ی نگرانی هاشون از ایجاد بیماری توسط این ویروس در کودکشان کرده اند پاسخ می دهیم:
آیا کودکان در مقایسه با جمعیت عمومی نسبت به ویروس مستعد کووید19 حساس تر هستند و چگونه می توان از عفونت جلوگیری کرد؟
نه ، هیچ مدرکی مبنی بر مستعد بودن کودکان وجود ندارد. در حقیقت ، بیشتر موارد تایید شده کووید19 گزارش شده از چین در بزرگسالان رخ داده است. عفونت در کودکان هم گزارش شده است ولی موارد گزارش شده نوزادان تازه متولد شده یا کودکان با سن خیلی پایین بوده است. از اطلاعات محدودی كه در مورد سندرم تنفسی حاد سارس و سندرم تنفسی كورنوویروس خاور میانه منتشر شده است ، عفونت در كودكان نسبتاً شایع نبوده است.
کودکان برای جلوگیری از عفونت باید از جمله اقدامات پیشگیرانه معمول را انجام دهند ، از جمله تمیز کردن دستها اغلب با استفاده از صابون و آب یا ضدعفونی كننده دست الكل ، جلوگیری از مریض بودن و برنامه واکسیناسیون معمول دوران کودکی را به خاطر این بیماری به تعویق نیندازند .
آیا علائم بالینی کروناویروس جدید در کودکان در مقایسه با بزرگسالان متفاوت است؟
گزارش های محدود از کودکان مبتلا به کروناویروس جدید در چین علائم سرماخوردگی مانند تب ، آبریزش بینی و سرفه را توصیف کرده است. علائم دستگاه گوارش (استفراغ و اسهال) حداقل در یک کودک مبتلا به این ویروس گزارش شده است. این گزارشهای محدود نشان می دهد كه كودكان مبتلا ی تأیید شده معمولاً علائم خفیفی نشان داده اند .
آیا کودکان بیشتر از بزرگسالان در معرض خطر ابتلا به بیماری شدید و مرگ و میر ناشی از عفونت کروناویروس جدید هستند؟
تاکنون گزارش های بسیار کمی از نتایج بالینی برای کودکان مبتلا به این ویروس گزارش شده است. گزارش های محدود از چین حاکی از آن است که کودکان مبتلا به ویروس با علائم خفیف همراه هستند و اگرچه عوارض شدید (به عنوان مثال ، سندرم پریشانی حاد تنفسی ، شوک سپتیک) گزارش شده است ، به نظر می رسد که این موارد نادر است. با این حال ، مانند سایر بیماریهای تنفسی ، ممکن است جمعیت خاصی از کودکان در معرض خطر عفونت شدید شوند مانند کودکانی که سیستم ایمنی ضعیفی و یا بیماری خاصی دارند.
آیا برای کودکان مبتلا به کروناویروس جدید درمانی وجود دارد؟
در حال حاضر هیچ داروی ضد ویروسی توصیه شده یا مجوز شده توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده برای کروناویروس وجود ندارد. مدیریت کلینیکی شامل اجرای سریع اقدامات پیشگیری و کنترل عفونت در مراکز درمانی و مدیریت حمایتی می باشد.کودکان و اعضای خانواده آنها باید برای جلوگیری از شیوع عفونتهای تنفسی از جمله پوشاندن سرفه با دستمال، تمیز کردن دستها با صابون و آب یا ضدعفونی کننده ، درگیر اقدامات پیشگیرانه معمول شوند .

محقق و پژوهشگر حوزه دارویی. بنیانگذار شرکت دانش بنیان زیست رایان کیمیا. مدیر اجرایی تیم سیبویه و مشتاق یادگیری همیشگی...